Klank & Co

Adem – Licht behandeling

Hoe zou het zijn als je moeiteloos energie zou ontvangen waarmee je oude pijn kunt genezen? Hoe zou het voelen als je meer levensenergie zou hebben dan ooit tevoren? We gebruiken minder dan de helft van onze ademcapaciteit en daardoor stroomt het leven veel minder door je heen dan zou kunnen. Het goede nieuws is dat de trilling van alles op aarde hoger is dan voorheen en dat we ons daarmee kunnen verbinden met onze adem. Simpelweg door je ademhaling te veranderen verandert je bewustzijn en open je je voor een ander energie-niveau. Ik begeleid je om je adem zo te gebruiken dat je helemaal in je lichaam bent en je je zacht en open gaat voelen. Je komt in een flow waarbij het helende Licht, de energie die het leven aanraakt, bij je naar binnen kan stromen. Je bent dan zelf als een klankschaal die licht, trilling en energie ontvangt en doorgeeft.